Musikkalender

Jeg spiller i en hel del sammenhænge, som man også kan se her på siden, og heldigvis kommer jeg også ud at spille. Listen over spillejobs er sommetider lang og sommetider kort. Hvis den er tom, så kontakt mig venligst, for så har jeg brug for adspredelse.


 Mr. Jack & The Daniels

Jeg afløser hos Jackerne og spiller til Country Camp på Dyrskuepladsen i Horsens. Der er billetter her: http://www.sccdk.com/jo258/

Se omtalen Midnight Special på Smukfest

Skanderborg Festival har ønsket lokal start på løjerne i år. Og meget mere lokalt end Midnight Special kan det næppe blive. I 35 år har trioen spillet til snart sagt enhver festlig lejlighed i og omkring Skanderborg, herunder også en halv snes gange på festivalen.

Henrik Skriver, som betjener guitaren, er, såvidt vides, indehaver af rekorden for flest spillede jobs på festivalen. Særlig opmærksomhed fik han i 1998, hvor han optrådte med selveste B.B. King. Henrik Svith på bassen ligger også højt på listen og huskes måske fra de lokale rockabilly-raketter, Beer-Burp Band. Sammen med Peter Overgård på guitar og sang er det således tre velbevandrede herrer udi såvel musikken som festivalen.

Sidste besøg var på den daværende TV-scene i 2014, hvilket man kan forvisse sig om ved at se koncerten, som kan findes online på midnightspecial.dk eller Smukfests TV-side.

Det er med glæde, at Midnight Special indfinder sig på Sherwood-scenen som de første optrædende på årets festival, for som de siger: "Så er vi lissom i gang."

 

Specialen på TV-scenen i 2014

Smukfest

Birkevej 20
8660  Skanderborg
Tel. 87934444
info@smukfest.dk
www.smukfest.dk


 Midnight Special

Det er festuge, og Hos Anders afvikler det som de plejer van, uanset om der ikke længere er Kulturbyhovedstadstingeling inde over. Vi er på plads i teltet til mandagsfadøl og hygge. 

Hos Anders

Telefontorvet 1
8000  Aarhus C
www.hosanders.dk


 Svith præsenterer

Under overskriften Svith præsenterer, har jeg, efter fem lange år bag mixerpulten på Smukfests spillested, Walthers, fået lov at gå på scenen. Jeg ved ikke endnu, hvilke musikalske venner, jeg vil invitere, men jeg er næsten stensikker på, at vi allesammen får en fest. Så kom glad - det er gratis og det bli'r hylt!

Walthers Musikcafé

Adelgade 125
8660  Skanderborg
walthers@smukfest.dk
www.walthersmusikcafe.dk


 Midnight Special

Vi spiller weekenden ind med fyrig musik og kolde pilsnere. Admiralen lover høj søgang.

Admiralen

Søndergade 22
8600  Silkeborg
Tel. 86825039