laesoe
 Et cyklende og sejlende sammendrag fra ti år på Læsø

Læsø 2002-2012

En dårlig økonomi, nogle venlige mennesker og en sød rejsekammerat bragte mig i april 2002 til Læsø. Restferien skulle bruges, og det måtte ikke koste noget videre.

Men det blev trods det en oplevelse for livet. Jeg har aldrig været noget særligt naturmenneske, men Læsøs dramatiske, geologiske historie kombineret med en fantastisk varieret og smuk natur, og ø-livets særegenheder i form af hvad man kunne kalde et lavere stofskifte, var en sand åbenbaring for mig.

Læsø er nu blevet et fast indslag i årets ferieprogram, og der er blandede billeder fra diverse ophold i galleriet - hvor man kan se de næsten 30 graders temperaturforskels indflydelse på påklædningen... Læsø er nemlig et besøg værd på alle tider af året.

2006

Denne gang var søster Janne, svoger Jes og nevø Tobias, 3½ år, med på Læsø. Vi cyklede, var i cykelsmedens tårn, spiste pølser og bøffer fra Juul og Søn, og kørte med rønnerbussen, hvor Tobias fik et idol i naturvejlederen Ingrid. Yrsa korsede sig og tog i stedet til Madonna-koncert!

2012

Mona og drengene syntes også godt om Læsø. Det er sjovt at se, hvordan jeg fotograferer de samme ting...

  • laesoe2002001