Mejeriforeningen på Fr. Allé i Århus
Mejeriforeningen på Fr. Allé i Århus

Ansættelser

Disse steder her jeg arbejdet.

Hvad jeg mere konkret har udrettet de enkelte steder, kan man se i min kompetenceprofil.


2016-nu: Fjernvarme Horsens

Hos Fjernvarme Horsens har jeg fået titel af kommunikationsmedarbejder og skal tage mig af intern og ekstern kommunikation (sør'me!), herunder heldigvis web. Organisationen er fusioneret og i kraftig vækst. Grund-, mellem-, reserve- og spidslast, tracé, unit og røggaskondensering er blandt de nye ord i mit vokabularium.


2012-2015: Datacity

Hos Datacity lavede jeg en ny version af webshoppen, som blev sat op i Prestashop. Jeg kodede nogle enorme makroer til Excel, der kunne hente leverandørernes produktkataloger og filtrere dem efter pris, så vi altid havde den billigste leverandør.

Der var en masse design, og jeg lærte også meget om Prestashop, bl.a. hvordan man selv laver moduler til systemet.

Herudover var der en masse layout-opgaver i form af annoncer, skilte og plakater, og jeg producerede også en del videospots til både internt og eksternt brug.

Af økonomiske årsager valgte man i 2015 at drosle webløsningen så meget ned, at jeg blev afskediget.


2009-2011: Videncentret for Landbrug (nu SEGES)

Efter Mejeriforeningen fik jeg hurtigt nyt job på Dansk Kvæg

Det var et barselsvikariat på et år, men i maj 2010 blev jeg heldigvis fastansat på hvad der i mellemtiden var kommet til at hedde Videncentret for Landbrug, Kvæg.

Her lavede jeg design-, video- og layoutopgaver, havde titel af webredaktør og var generelt godt tilfreds.

I oktober 2011 blev jeg afskediget fra VFL som en del af en rationaliseringsrunde. Dårlig beslutning, synes jeg, for de kommer til at mangle det jeg kan.


Et gammelt navnetræk

1999-2009: Mejeriforeningen

I 1999 startede jeg på Mejeriforeningen i Århus. Jeg startede som praktikant fra et computernetværkskursus og blev sat til at installere Office-pakker i hele huset; åbenbart så godt, at jeg blev ansat som barselsvikar i en supportstilling.

Kort tid efter blev jeg fastansat og jeg bestred inddtil sommeren 2009 jobbet som webmaster.

I forbindelse med en større fusion mistede en stor del af Mejeriforeningens ansatte jobbet - deriblandt mig.

Men jeg nåede da at få en solid viden om netværk, servere, backup og klienter i et stort hus.

Som webmaster implementerede jeg tre store CMS-løsninger til mejeri.dk plus diverse sub- og kampagnesites, samt intranet og extranet.

Jeg havde også den ære at være prøvesmager i Karolines Køkken i en årrække. Hver onsdag tilbragte jeg en times tid med at smage på de dygtige medarbejderes lækkerier, hvorefter jeg skulle give min uforbeholdne mening til kende - og så fik jeg ovenikøbet løn imens!