Paulzen, Skalle og mig
Paulzen, Skalle og mig

Den Hemmelige Trio

Hemmelig, fordi vi aldrig nogensinde har spillet for andre end os selv. Det foregik som regel i Skalles køkken.

Trio, fordi vi var, nåja, tre gode gamle venner: Kunsthandleren, Skalle og jeg.

Idéen var, at vi kunne dyrke ekstrem musiksport, dvs. udsætte uskyldige numre af f.eks. Tom Waits, for vore egne, originale fortolkninger, uden at skulle stå til ansvar for en sur arrangør og et målløst publikum.

Det startede altid med et kulturelt arrangement. F.eks. var vi engang i Horsens og se Vaccari. Så lavede vi en masse mere eller mindre vellykket mad, og mens det simrede, drak vi en masse økologisk øl og årgangsvin, mens vi spillede og morede os. Af og til kom Hr. daværende caféejer Franz Berliner og Hr. popcornsdirektør Jørgen Gammelgård forbi, og så drak vi nogle flere øl.

Trivia: Det var ca. heromkring dette tidspunkt, altså 1997, at Franz Berliner, Skalle og jeg havde radioprogrammet "Ka' man det?" på Radio Himmelblå i Skanderborg. Vi nød en flaske Chablis og spille P.J. Proby og andre obskøniteter i en hel time hver fredag eftermiddag. Det var det mest lyttede program på Radio Himmelblå, har vi ladet os fortælle, men vi blev taget af sendefladen fordi vi "reklamerede" for musikarrangementer på byens værtshuse - stort set det eneste kulturliv, Skanderborg havde at tilbyde dengang...