Kompetenceprofil

Hent min fulde kompetenceprofil på linket nedenfor.

Resume

Web

Jeg har 16 års erfaring med professionel webproduktion: Planlægning, vision, kravspecifikation, leverandørkontakt, test, programmering, brugeroplevelse, statistik, kodevalidering, at skrive til web, søgeoptimering, grafik, foto, dokumentation, uddannelse, m.m. Senest udvidet med erfaringer inden for e-handel, webshop og sociale medier.

DTP

Jeg er en habil DTP’er med erfaring i alle faser af udvikling af grafisk materiale. Stor kærlighed til Photoshop og de andre grafiske værktøjer. Overblik på helheden og et skarpt øje på detaljen. Se udvalgte produktioner her: www.svith.com/portefolje. Her kan man også se eksempler på videoproduktioner, som jeg har lavet. 

IT

Har undervist og supporteret brugere i gængse kontorplatforme, Windows, Office og Adobe. Har medvirket til almindelige driftsopgaver: Klientopsætning, netværk, brugerstyring, sikkerhed, viruskontrol, m.m.

Akademiker

Jeg er cand.mag. og denne akademiske baggrund garanterer omhyggelighed, kvalitet og grundighed. Informationssøgning, struktureret tilgang og stort overblik er også en veltrænet konsekvens af uddannelsen, som er blevet plejet og udviklet gennem erhvervserfaring.

Daglige deadlines og en stadig strøm af projekter har trænet mig i at have mange bolde i luften og holde gryderne i kog, men også i at vurdere omfanget af en opgave, samt at få opgaverne afsluttet.