Roxy Bar
Roxy Bar
Sneen Falder Nu Igen
Sneen Falder Nu Igen

Fagernæs

Tiden går så stærkt. Det er svært at forholde sig til, at det var i 2006, at vi lavede Jørgens sidste CD. Jeg sang kor på Roxy Bar og jeg snittede også coveret og en lille hjemmeside.

I 2014 lavede Skriver, Jørgen og jeg en julesingle, som desværre (heller) ikke blev den dundrende kommercielle succes, som alle havde regnet med.

Sådan her stod der i Jørgens pressemateriale i 2007:

Hvis man forhører sig på samtlige listige værtshuse, pubber, spillesteder o. lign. i Århus, er der ingen, der er i tvivl om hvem Jørgen Fagernæs er. Den nordjyske sanger, guitarist og sangskriver er vidt berømt og berygtet og fuldstændig umulig at overse.

Jørgen Fagernæs er 100% rock'n'roll. Både med hensyn til musikstil, men absolut også livsstil. Simpelt hen en gangster, platugle og sidegadevekselerer af værste skuffe, for at beskrive ham med nogen af hans egne underfundige udtryk. Altid i et forrygende humør, håret tilbagestrøget, godt fremme i skoene og i selskab med en urimeligt høj latter.

Udover at være en person med kult-status i det aarhusianske musikliv, er Jørgen Fagernæs noget så sjældent som en dansk sangskriver med noget på hjerte. Det beviste han på sin første CD, Endnu en mil, fra 2003, og han gjorde det igen på sin CD, Roxy BAR fra 2007.