Det originale bandfoto med Torben. Jeg tog billedet.
Det originale bandfoto med Torben. Jeg tog billedet.

Rollin' S.T.O.N.E.S

- will rock your bones, sagde vi, og det var ikke helt løgn. Vi spiller ikke i præcis denne konstellation mere, og det er ærgerligt. Heldigvis mødes vi af og til i andre sammenhænge.

Nedenstående fra pressemeddelelsen:

Gennemsnitsalderen i bandet er, uden dog at nærme sig de originale pensionister, ret høj, nemlig sidst i 40'erne, men som Jagger siger: "Rock'n Roll har ikke en skid med alder at gøre".

Stemningen er altid på kogepunktet når ROLLIN' S.T.O.N.E.S. står på scenen og fyrer den solide ROCK & de følsomme BALLADER af, hvilket et begejstret publikum oplevede bl.a. på Samsø og Skanderborg festivalerne.

Musikerne i ROLLIN' S.T.O.N.E.S. der som sagt alle er over den kriminelle lavalder, er kendte fra mange fede sammenhænge f.x. King Cauliflower Boogie Band, Poul Krebs, Shotgone, Blue Junction, Knasens Bluesband o.s.v.

Orkestret startede i 1996 og jeg var med næsten hele vejen. Jeg afløste Torben Bøtker.

Selv om Danmark ikke burde kunne undvære et Stones-kopiband, så var det alligevel ikke så let som man skulle tro at skaffe jobsene.

Måske er det fordi folk er vænnet til, at et jamband er så nøjagtig kopi, at medlemmerne kopierer forbillederne i et og alt: tøj, spillestil og attituder.

Vi kan bare godt li' Stones-musik, og vi spillede den, sådan som vi selv synes den skal spilles. Vores respekt for originalerne burde være nok til at garantere kvaliteten.

Orkestret var:

  • Henrik Skriver, guitar
  • Jens Erik Møller, guitar
  • Claus Daugaard, trommer
  • Erik Knas Sandager, sang
  • Svith, bas