Specialen på TV-scenen i 2014
Specialen på TV-scenen i 2014

Midnight Special på Smukfest

OPDATERING: Vi får selskab på scenen, hvor Anders Graae indledningsvis vil fremføre sin Skanderborg-sang "Hvor Bøgehjerter Slår", skrevet til den lokale annonceavis' 75 års jubilæum. Vi knokler som små bryggerponyer for at få lært akkorderne og glæder os til at møde Anders.

Skanderborg Festival har ønsket lokal start på løjerne i år. Og meget mere lokalt end Midnight Special kan det næppe blive. I 35 år har trioen spillet til snart sagt enhver festlig lejlighed i og omkring Skanderborg, herunder også en halv snes gange på festivalen.

Henrik Skriver, som betjener guitaren, er, såvidt vides, indehaver af rekorden for flest spillede jobs på festivalen. Særlig opmærksomhed fik han i 1998, hvor han optrådte med selveste B.B. King. Henrik Svith på bassen ligger også højt på listen og huskes måske fra de lokale rockabilly-raketter, Beer-Burp Band. Sammen med Peter Overgård på guitar og sang er det således tre velbevandrede herrer udi såvel musikken som festivalen.

Sidste besøg var på den daværende TV-scene i 2014, hvilket man kan forvisse sig om ved at se koncerten, som kan findes online på midnightspecial.dk eller Smukfests TV-side.

Det er med glæde, at Midnight Special indfinder sig på Sherwood-scenen som de første optrædende på årets festival, for som de siger: "Så er vi lissom i gang."

 

Smukfest

Birkevej 20
8660  Skanderborg
Tel. 87934444
info@smukfest.dk
www.smukfest.dk

ms-dsf14.jpg